Очаквам в Бургас да стигнем до балотаж и да го

...
Очаквам в Бургас да стигнем до балотаж и да го
Коментари Харесай

Лидерът на „Възраждане“ Костадин Костадинов: Тодор Ангелов е работещ човек, който ще постави интересите на бургазлии над всичко

Очаквам в Бургас да стигнем до балотаж и да го спечелим, разгласи Костадинов

Националният водач на Политическа партия „ Възраждане “ К е оптимист за идния локален избор. Нещо повече – той счита, че претендентът за кмет на Бургас – ще стигне най-малко до балотаж, а партията ще има огромна група в идващия Общински съвет.

Флагман.бг беседва с Костадинов по време на вчерашните празнувания на 120-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание на Петрова равнища.

Неотлъчно до него бе претендентът на „ Възраждане “ за кмет на Бургас.

Ангелов бе там с над 200 тракийци. Той е ръководител на най-старото тракийско сдружение в България – „ Екзарх Антим I “, за които бе провел превоз и присъединяване във фолклорната стратегия на събора.

„ Познавам Тодор Ангелов като честен човек от години – още преди да основем „ Възраждане “. Той е една от фигурите, които в Бургас са задоволително известни отвън политическата си предприемчивост, тъй като е ръководител на една от най-големите организации на тракийските сдружения в България. Причината да се спрем на него е, че той е работещ човек, който ще сложи интереса на локалната общественост над всичко и ще изхвърли политическата корупция “, сподели Костадин Костадинов.

„ В Бургас чакаме да отидем на балотаж и да го спечелим. „ Възраждане “ постоянно се явява единствено за победа, изключително в тези времена, в които ние сме се трансформирали в последната защитна линия на българската страна “, добави водачът на набиращата известност политическа групировка.

Костадинов е безапелационен, че в локалната конструкция в Бургас сами ще подредят листата с претенденти за общински съветници.

„ Дал съм им цялостна независимост да вземат решение сами – да дефинират претендента си за кмет, лидер на листа и подредбата. Смятам, че това е верният политически модел, който би трябвало да бъде натрапен в България. Крайно време е освен гласоподавателите да дават доверие на своите избраници, само че и противоположното – избраниците да се доверяват на гласоподавателите. Хората, които са в нашите структури ме поддържат в моите решения за водене на националната политика. Ето за какво аз съм задължен да им дам пълна независимост на локална почва. Какво е най-полезно за бургазлии – знаят самите те “, разяснява още Костадин Костадинов.

Лидерът на Политическа партия „ Възраждане “ чака доста мощни резултати във всички общини в Бургаска област – най-малко балотаж и солидно посланичество в общинските препоръки.

Вижте повече във видеото:



Флагман.бг беседва и с Вълкана Димова – една от най-активните тракийки в Бургаска област. Тя е дълготраен член на Търговско дружество „ Екзарх Антим I “, взе участие на редица фолклорни фестивали и събори в страната.

Димова благодари на ръководителя на сдружението Тодор Ангелов за поддръжката, която им оказва. Тя го дефинира за доста добър водач, който умее да провежда тракийците. Изтъкна, че с помощта на неговата интензивност в бургаската тракийска общественост има динамичен живот.

 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР