Очаквам партиите час по-скоро да върнат своя фокус върху истинските

...
Очаквам партиите час по-скоро да върнат своя фокус върху истинските
Коментари Харесай

Президентът Радев: Партиите се надпреварват коя по-скоро ще загърби проблемите на българите

Очаквам партиите час по-скоро да върнат своя фокус върху същинските проблеми на българите – бедността, цените, бюджета и отбрана на обществено слабите. Що се отнася до обръщението на президента Зеленски, имам възприятието, че партиите се надпреварват коя по-скоро ще загърби същинските проблеми на българите. Това разяснява президентът Румен Радев по отношение на решението на новите депутати на тържественото разкриване на 48-я парламент да не бъдат поканени посланиците на Руската федерация и Беларус.

Това са пълномощия на Народното събрание, само че нали разбирате, че е унизително политическият развой в България да бъде зависещ на алтернативата дали някой дипломат да участва или да не участва в Народното събрание, почерта президентът. 

Запитан дали е оптимист за съставянето на държавно управление, Радев изрази оптимизъм, само че предизвести, че би трябвало да бъдат направени взаимни отстъпки. 

" Трябва да бъдем оптимисти, тъй като в случай че няма постоянно държавно управление, няма и работещ парламент, а българският парламентарен модел се крепи върху напълно върху Народното събрание. Партиите би трябвало да вземат решение алтернативата – държавно управление непременно с доста взаимни отстъпки и риск от бърз срив или отиваме на нови избори.

Президентът изясни, че ще откакто се конституира новия парламет ще връчи първия мандат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР