Очаква се засилване на трафика по основните пътни участъци в

...
Очаква се засилване на трафика по основните пътни участъци в
Коментари Харесай

Варна: Очаква се засилване на трафика по основните пътни участъци в града и областта

Очаква се усилване на трафика по главните пътни сектори в града и региона в следобедните часове. Пред Радио „ Фокус “ – Варна Ивана Милева, представител на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи във Варна, съобщи, че е основана организация за полицейско наличие по входовете и изходите на града поради упования засилен поток от коли от и към Варна след края на новогодишните празници.

Предвиждат се и засилени полицейски инспекции на водачи с рисково държание, както и засилени инспекции за ръководство на моторни транспортни средства след приложимост на алкохол или наркотични субстанции, ръководство без удостоверение за дееспособност и с превишена скорост.

По данни на „ Пътна полиция “ към този час на деня придвижването във Варна е умерено по главните булеварди. Не се регистрира натоварване на трафика по направленията за София, Добрич и Бургас. Движението по двете автомагистрали на територията на региона – „ Хемус “ и „ Черно море “, се реализира без въведени ограничавания.

Във връзка с упования натоварен трафик в следобедните часове от 14.00 до 20.00 часа по автомагистралите и пътя Варна – Бургас се лимитира придвижването на тежкотоварни коли над 12 тона.

От „ Пътна полиция “ допълниха, че в града от началото на деня няма регистрирани пътни катастрофи, а през последното денонощие обслужените произшествия са четири, като при случаите са нанесени материални вреди и няма потърпевши жители.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР