Очаква се законът за отлагането на Брекзит, одобрен от Камарата

...
Очаква се законът за отлагането на Брекзит, одобрен от Камарата
Коментари Харесай

Камарата на лордовете утре ще гласува закона за отлагане на Брекзит

Очаква се законът за отлагането на Брекзит, утвърден от Камарата на представителите, да бъде гласуван на следващия ден от Камарата на Лордовете.


На 42-ия ден от ръководството си като министър председател Борис Джонсън претърпя тежко проваляне. Депутатите гласоподаваха закон, с който на процедура лишиха правото на кабинета да взема решения за напускането на Англия на Евросъюза.

Среднощното съвещание беше с напрежение и откакто обстоятелствата бяха изчерпани пристигна ред на обидите, разясняват анализатори. Премиерът Джонсън назова водача на опозицията Джеръми Корбин " страхливец ".

Междувременно оставка като народен представител и държавен секретар подаде братът на Борис Джонсън - Джо Джонсън. Той съобщи, че през последните седмици е бил разкъсван сред " фамилната си принадлежност и националния интерес. "

Според Брюксел прогрес в договарянията с Лондон няма, а за на следващия ден е планувана следващата среща сред двете делегации.
 Братът на Борис Джонсън напуща държавното управление на Англия Братът на Борис Джонсън напуща държавното управление на Англия
Британският министър председател Борис Джонсън получи нов удар през днешния ден, когато брат му Джо разгласи оставката си от държавното управление и от Народното събрание, написа Агенция Франс Прес.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР