Очаква се регулаторният орган на Европейския съюз да препоръча на

...
Очаква се регулаторният орган на Европейския съюз да препоръча на
Коментари Харесай

Ваксината на Johnson & Johnson се очаква да бъде одобрена от ЕС през март

Очаква се регулаторният орган на Европейския съюз да предложи на 11 март имунизацията против ковид на JohnsonJohnson (J&J). Това заяви Bloomberg News, като отбелязва, че този акт може да даде на района четвъртата коронавирусна ваксина.
Американският производител на медикаменти съобщи по-рано този месец, че е подал условно заявление за стартиране на пазара на своята ваксина до Европейската организация по медикаментите (EMA), напомня Reuters, представена от организация " Фокус ".
Знаете, предходната седмица регулаторът съобщи, че може да излезе със мнение доникъде на март дали ще утвърди имунизацията на J&J по бързата процедура. Досега Европейски Съюз е одобрил имунизациите, създадени от Pfizer Inc и BioNTech SE, Moderna Inc и AstraZeneca Plc и Оксфордския университет
Европейската комисия съобщи, че проблемите в доставките, които попречват стартирането на стратегиите за имунизация, скоро ще бъдат изчистени, само че страните членки желаят уверения, че доставката на ваксини ще бъде по-гладка и че могат да се създават бързо нови ваксини, с цел да се оправят с новите разновидности. EMA обаче не е дала отговор на настояването на Reuters за коментар по въпроса.
Еднодозовата ваксина, създадена от дъщерното сдружение Janssen на J&J, има 66% успеваемост при попречване на COVID-19, показва обзорно световно изследване против голям брой разновидности на ковид. Въпреки че имунизациите на съперниците регистрират по-висока степен на отбрана против болестта, имунизацията на J&J може да помогне за увеличение на доставките и опростяване на имунизационните акции, защото не изисква слагането на втора доза, нито тя би трябвало да бъде доставяна при доста ниски температури.
Темата продължава.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР