Очаква се повече от 30 милиона потребители да напуснат Туитър

...
Очаква се повече от 30 милиона потребители да напуснат Туитър
Коментари Харесай

Туитър ще загуби 32 милиона потребители за две години

Очаква се повече от 30 милиона консуматори да изоставен Туитър през идващите две години. Причините са технически проблеми и разпространяването на обидно наличие, което става все по-безнаказано откакто милиардерът Илон Мъск купи платформата за 44 милиарда $.

Предвижда се броят на световните месечни консуматори да спадне с близо 4% през идната година и с 5% през 2024 година – общо над 32 милиона, прогнозира агенцията за пазарни изследвания Insider Intelligence, която следи развиването на платформата от 2008 година

„ Няма да се случи пагубно събитие, което да постави завършек на Туитър “, заяви Жасмин Енберг, основен анализатор в Insider Intelligence. „ Вместо това, потребителите ще стартират да напущат платформата заради технически проблеми и разпространяването на омразно или друго неприятно наличие. Основният личен състав на Туитър, работещ непрекъснато, няма да може да противодейства на инфраструктурата на платформата и проблемите с модерирането на наличието “, предвижда Енберг.

Според прогнозите, Туитър ще загуби повече консуматори в най-големия си пазар САЩ, в сравнение с във всяка друга страна, като броят им ще намалее с 8,2 милиона през идващите две години. До 2024 година броят на потребителите в Съединени американски щати се чака да падне до 50,5 милиона, най-ниското равнище от 2014 година В Обединеното кралство Туитър ще загуби към 1,6 милиона консуматори през идващите две години до база от 12,6 милиона, предвижда Insider Intelligence. Най-голямата централизация на напуснали ще пристигна от възрастовите групи под 25 и над 45 години, които „ не са толкоз лоялни и са по-малко склонни да толерират разпространяването на унизително наличие ”.

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР