Очаква се Борис Джонсън да обяви пълен национален локдаун във

...
Очаква се Борис Джонсън да обяви пълен национален локдаун във
Коментари Харесай

Локдаун и на Острова, ето от кога! ГРАФИКА

Очаква се Борис Джонсън да разгласи цялостен народен локдаун във Англия още през идната седмица. Най-вероятно английският министър председателят ще заяви това в понеделник.

Според изтекли сведения от Даунинг Стрийт 10, цялостната карантина, ще бъде наложена за две седмици за да се овладее епидемията от ковид, заяви SkyNews.

Англия се намира в извънреден взрив на вирусното разпространяване. Всекидневно случаите се усилват, както на новозаразените, по този начин и на умрелите, а и на хората нуждаещи се от профилирано болнично лекуване!

Неофициално от Уайтхол потвърдиха, че Борис Джонсън се е срещнал в петък с най-важните министри от кабинета му, като диалозите са били напълно свързани с тежката епидемиологична конюнктура и новите по-строги ограничения, които би трябвало да се вземат.



На срещата са участвали, Канцлерът Риши Сунак, здравният секретар Мат Ханкок, канцлерът на херцогство Ланкастър Майкъл Гоув, както нагоре към този момент споменахме, чака се прмиера Джонсън да се обърне към нацията в Понеделник и да разгласи, цялостен народен Локдаун.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР