"Очаква ни труден мач срещу добър отбор, който практикува комбинативен

...
"Очаква ни труден мач срещу добър отбор, който практикува комбинативен
Коментари Харесай

В Дунав признаха, че са затормозени от резултатите

"Очаква ни сложен мач против добър тим, който практикува комбинативен футбол. Ние имаме нашите шансове, " разяснява новият треньор на Дунав Малин Орачев във връзка идния мач на "драконите " против Берое.

Двубоят от 15-ия кръг на шампионата на Първа лига ще се играе на 4 ноември, събота в Стара Загора, с начален час 15.00, онлайн в GONG PLAY и по DIEMA SPORT.

Орачев изясни, че през седмицата е имало три тренировки, които по-скоро за него са били опознавателни. Отборът през днешния ден се е подготвял на стадиона в град Сливо поле, чийто терен бил по-добър от този на Русенския университет.

"Ако покажем себераздаване, тактическа дисциплинираност и цялостна централизация през целия мач, ще извлечем изгодите, за които отиваме, а това са точките ", сподели Орачев.

Той изясни, че има хрумвания за промени в състава за мача, само че те ще бъдат ясни в деня на дуела. Към момента всички футболисти са здрави.

И Орачев, и капитанът на Дунав Диян Димов разясниха, че тимът е душевен затормозен поради резултатите и краткотрайното класиране. Тимът не е квалифициран добре и физически.

Орачев сподели още, че по време на идната пауза в шампионата ще се работи доста, в това число двуразови тренировки, както и надзорен мач, за който се търси съперник. Целта е да се усъвършенства и психическото, и физическото положение на отбора.

Димов разяснява, че новият треньор идва с нови и съвременни тренировки.

"Надяваме се да имаме резултат още в този мач. Смятам, че можем да вземем точки в мача против Берое ", сподели Димов./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР