Очаква ни най-голямата и най-епична бойна сцена в Игра на

...
Очаква ни най-голямата и най-епична бойна сцена в Игра на
Коментари Харесай

Очаква ни най-епичната битка в `Игра на тронове`, снимана 55 дни

Очаква ни най-голямата и най-епична бойна сцена в " Игра на тронове ". Стана ясно, че в сезон 8 на най-известния сериал сега, ни чака грандиозна борба, чието снимане е лишило 55 дни. 

Това излиза наяве от картичка от продуцентите на сериала към всички, взели присъединяване в снимането на борбата. В нея е написано, епизодът ще покаже " нещо, което не е правено да в този момент ". 

" Това е за нощните дракони. За това, че устоя 55 следващи нощи. За това, че устоя на студа, снега, дъжда, калта, овчите изпражнения в Томе и ветровете на Магераморне. Когато десетки милиони души по света гледат епизода след година, те няма да знаят какъв брой крепко си работил. Няма да се интересуват какъв брой изтощен си бил, нито какъв брой е било мъчно да си вършиш работата при минусови температури. Те просто ще схванат, че гледат нещо, което не е правено до в този момент. И това е поради теб. Благодарим ти ", написа се в обръщението всички, взели присъединяване в снимането на борбата.

Картичката бе оповестена в профила в Инстаграм на един от режисьорите на сезон 8 - Джонатън Куинлан. 

 Сцена от " Битката на копелетата " в сезон 6

Текстът към поста на Куинлан гласи: „ Това споделя всичко. 55 поредни нощи. 11 седмици. Три местоположения. Никога няма да видите нещо сходно “. Малко по-късно обявата му обаче бе изтрита. 

Последните вести към сериала несъмнено подсказват, че ни чака грандиозно шоу, което обаче ще забележим чак през 2019 г. 

Миналия месец стана ясно, че в последния сезон на " Игра на тронове " доста от героите на сагата ще намерят своята гибел - някои от тях ще са знаковите облици. Франческа Орси - един от вицепрезидентите на HBO, описа част от чутото от нея по време на четене на сюжета на последния сезон на сериала.

" Това беше един в действителност трогателен миг в нашия живот и кариера ", сподели Орси по време на конференция в Израел.

Тя добави, че откакто са били прочетени и последните думи на сюжета, всички присъстващи са приветствали в продължение на 15 минути основателите на сериала по книгите на Дж. Р. Р. Мартин - Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР