Обявените за общодържавно издирване Ветко и Маринела Арабаджиеви са били

...
Обявените за общодържавно издирване Ветко и Маринела Арабаджиеви са били
Коментари Харесай

Арабаджиеви арестувани в Испания до имението на Жоро Шопа

Обявените за общодържавно търсене Ветко и Маринела Арабаджиеви са били задържани в испанския град Барселона, научи Блиц.

Новината ни бе доказана от Министерство на вътрешните работи.

``
реклама

Двамата са били арестувани в имението на Георги Семерджиев - Жоро Шопа, който също е задържан. Срещу фамилия Арабаджиеви са повдигнати задочни обвинявания за данъчни закононарушения в изключително огромни размери.

Очаква се те да бъдат екстрадирани в България.

Испанската полиция получила сигнал за местонахождението на фамилията, което близо половин година успяваше да се укрива в Европа. От няколко месеца в ареста е техният наследник Вълчо, който е притеглен към наказателна отговорност за данъчни афери и пране на пари.

По време на задържането им Маринела и Ветко са били толкоз шокирани, че не са съумели да окажат опозиция.

Медията ни разбра още, че Жоро Шопа ще бъде екстрадиран в Швейцария, където го търсят за разпит за финансови злоупотреби. Припомняме, че през 2014 година против Семерджиев бе осъществено нападение, откакто убиец изстреля 4 патрона по него пред столичния хотел " Хемус ", само че единствено един попадна в задачата.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР