Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова обяви, че

...
Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова обяви, че
Коментари Харесай

Мис Тигрова си търси мъж с конкурс, ето какви са критериите

Обявената за интернет сензация еротична танцьорка Мис Тигрова разгласи, че си търси мъж с конкурс. Нещо повече-тя направи специфичен уебсайт, в който кандидатите за ръката й могат да аплайват. Завършилата публицистика танцьорка изяснява, че начинанието й е опит, който желае да реализира, и не е смешка.

Мис Тигрова - сензацията в интернет (ВИДЕО)
 
" В днешния цифров свят доста хора нямат време за срещи, тъй като са заети с работа. Един ден се разсъниха и се запитах " Аз не искам да си намеря мъж от стриптийз бара, тогава къде ще го намеря като не вървя на никое място? ", споделя в новия си уебсайт Тигрова. Тя показва, че разполагаем на претендентите са 8 теста, които те би трябвало да попълнят. Сред условията е искащите да са от София, да изпратят къс текст с име, възраст, растеж, специалност и настояща фотография.

Заглавията на подбраните текстове са " Капитан или пътник сте ", " Конфликтен ли сте ", " Егоист ли сте ", " Чертите на Вашия темперамент ", " Търпим човек ли сте ", " Лесно ли можете да бъдете прелъстен " и " Важен ли е сексът за Вас? ". " Моля, не лъжете в отговорите. Не е наложително да избера единствено един, в противен случай, може да избера даже всеки, който е взел участие. Срещата с мен не значи обвързване и не очаквайте нищо повече от едно кафе ", прецизира Мис Тигрова, чието същинско име е Мая.
 

 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР