Обявена е обществена поръчка за реинженериг на МВР.Не за инженеринг!

...
Обявена е обществена поръчка за реинженериг на МВР.Не за инженеринг!
Коментари Харесай

Инженери в МВР

Обявена е социална поръчка за реинженериг на Министерство на вътрешните работи.

Не за инженеринг! За реинженеринг – един тип, план за изменение на 35-ия план за изменение на закона за Министерство на вътрешните работи. Или 36-ият законопроект, нанадминат от предходните 35 в това десетилетие.

Масрафът е малко над 1 милион лв.. Нищо пари, като се има поради, че Министерство на вътрешните работи е най-нереформираното от всички, а е най-реформирано от министрите си. След промените и промените на промените на 12 министри – от Семерджиев насам, министър Цветанов сподели, че промяната приключи дефинитивно и край, само че всеки идващ министър я започваше отново – Йовчев, Вучков, Бъчварова, Радев…И по този начин, до момента в който Радев се сети: Не му трябват министри на Министерство на вътрешните работи! Трябват му инженери! Еврика!

Ама инженерите не разбирали от Министерство на вътрешните работи. Глупости. Разбират най-малко, колкото юристите, социолозите и военните. А и имат образеца на оня проектант, който след дълги и безуспешни опити да нарисува проект за евакуация, запалил постройката, с цел да види хората накъде бягат.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР