Обвиняват ръководството в двоен стандартДействията на общинските съветници са принципни

...
Обвиняват ръководството в двоен стандартДействията на общинските съветници са принципни
Коментари Харесай

Младите в БСП-София срещу Нинова

Обвиняват управлението в двоен стандарт
Действията на общинските съветници са кардинални и виновни

Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия - София изрично поддържа общинските съветници от групата на Българска социалистическа партия. Това се споделя в позиция, призната от Градския съвет на обединяването.

“Настояваме Националният съвет на партията да не приема голословни и искрено неверни решения, които биха повлияли отрицателно върху развиването на най-голямата партийна организация в страната - Българска социалистическа партия - София ”, пишат още те.

Младите социалисти се притесняват, че свалянето на политическото доверие от групата нa общински съветници от страна на ИБ на Българска социалистическа партия, както и последвалата поръчка за налагане на партийни санкции от Националния съвет на партията, са прибързани и неправилни дейности. Те дефинират като “принципни и виновни по отношение на жителите на София ” дейностите на общинските си съветници за поддръжка при избора на краткотраен ръководител на СОС.

Младите упрекват ИБ на Българска социалистическа партия в двоен стандарт, тъй като от “Позитано ” 20 не са възразявали против гласуваната поддръжка за други политически обединения от редица локални структури на Българска социалистическа партия в страната.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР