Обвиняемият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел

...
Обвиняемият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел
Коментари Харесай

Дания предава Рангел Бизюрев, каца утре на летище “София“

Обвиняемият за убийството на Димитър Малинов от Цалапица - Рангел Бизюрев ще бъде предаден от Кралство Дания на правосъдните управляващи у нас на следващия ден. В осъществяване на Европейска заповед за арест, изпратена от Окръжна прокуратура-Пловдив до правосъдните управляващи в Кралство Дания, на 20 март 2024 година на правосъдните управляващи в България. Той ще бъде доведен на летище „ София “ от екип на Главна дирекция „ Охрана “ към Министерството на правораздаването. Рангел Бизюрев ще бъде докаран с полет от Мюнхен в 22:45 часа, научи TrafficNews. 
Прочетете още
30-годишният Бизюрев е притеглен като обвинен задочно от Окръжна прокуратура-Пловдив за това, че на 20.07.2023 година в Цалапица,  съзнателно е умъртвил 24-годишния Димитър Малинов, като убийството е осъществено с особена свирепост.

След покачване на обвиняването той бе разгласен за търсене, а на 29 ноември 2023 година е арестуван в град в Кралство Дания. Тамошните управляващи го предават на България след  решение на две правосъдни инстанции – на Градски и на Върховен съд, като решението на Върховния съд е дефинитивно. 

След привеждането на обвинения Рангел Бизюрев в бранш „ Арести “,  Окръжна прокуратура-Пловдив ще внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на него. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР