Обвиняемият за убийството на 24- годишния Димитър Малинов - Рангел

...
Обвиняемият за убийството на 24- годишния Димитър Малинов - Рангел
Коментари Харесай

Самопризнанията на Бизюрев : Удрял Димитър, но не за да го убие

Обвиняемият за убийството на 24- годишния Димитър Малинов - Рангел Бизюрев в Цалапица е дал подробни показания пред проверяващите. 
Прочетете още
По думите на отбраната Димитър Колев, обвиненият през днешния ден доста поредно е обяснил за този ден и за цялата конюнктура. Адвокатът описа, че е настъпил случай сред Малинов и Бизюрев, тъй като обвиненият е получил информация, че е бил обиждан от Митко. Димитър Колев съобщи, че Бизюрев е разказал за желанието си единствено да се види с Митко и да поговорят. Тази среща е била осъществена на място, където Бизюрев е описал пред проверяващите. По думите на юриста, те са почнали да приказват, разменили са си обидни реплики.  Бизюрев е нанесал няколко удара по тялото на Митко, само че отхвърля обаче да е нанасял удар по лицето, заради което да му бъде счупена носната бариера, довела до гибелта. По думите на юриста, той е отрекъл да го е блъскал и ритал. В разпита на братята Динкови има несъгласия, съгласно отбраната. 

Според Колев 30-годишният мъж признал, че е нанесъл 4 удара на Митко, само че в тялото, а не в лицето, както в действителност твърди очевидецът Борислав Динков. Тук е имало несъгласия в показанията им. Бизюрев оказа цялостно подпомагане на проверяващите, той е декларирал, че Борислав динков не е нанасял удари по Митко. Относно заравянето на тялото, юристът сподели, че няма да разяснява детайлности, също така, че Бизюрев е декларирал, че колата, с която е карано тялото е била на бащата на близнаците. 

“Считам, че по скоро се касае за гибел по несъобразителност. Това е било случай. Ще се събират още доказателствени източни. Фактът е, че трето лице не е открито на мястото, където са се срещнали Митко и Бизюрев. Не съм чул нито един очевидец да декларира нещо друго от казаното от Бизюрев през днешния ден. Бизюрев показва своето разкайване и желае “домашен арест ”.

“Не мога да кажа нищо ”, заяви  Бизюрев в последните си думи.

Съдът го остави в ареста. Съдия Роглекова съобщи, че има задоволително доказателства, че Рангел е съпричастен към закононарушението. Позова се на свидетелските показания и на семейство Динкови.  

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР