Обвиняемият за - Константин Дамов, се е самоубил в болницата

...
Обвиняемият за - Константин Дамов, се е самоубил в болницата
Коментари Харесай

Убиецът на Иво Андреев до Женския пазар се е самоубил в болницата на затвора

Обвиняемият за - Константин Дамов, се е самоубил в болничното заведение на пандиза преди към седмица, заяви Би Ти Ви, като цитира Министерството на правораздаването. Няма данни за насилствена гибел. В Централния софийски затвор Дамов изтърпяваше " задържане под стража " до началото на процеса.

Убийството беше осъществено през ноември предходната година. Дамов беше оставен с ареста с претекста, че може да извърши ново закононарушение, в случай че е на независимост.

 Съпругата на убития от комшия на Съпругата на убития от комшия на " Женски пазар ": Искам да мога да кажа на децата си, че неприятните си получават заслуженото
Дамов и Андреев имали спор от години, на причина за нападението станало слагането на железна врата на партера в постройката, където живеели като съседи. Съпругата на убития мъж заяви в телевизионно изявление, че са подавани редица сигнали поради междусъседския спор и заканите, само че реакцията на институциите нямало .

Дамов беше арестуван минути след убийството, като беше открито, че той е употребявал нелегално притежавано оръжие.

Той направи няколко опита да излезе от ареста с по-лека мярка за неотклонение с претекста, че има сърдечни проблеми.

Пред магистратите преди няколко месеца Дамов сподели, че е претърпял интервенция и при рецесия няма доктор, който би могъл да избави живота му.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР