Обвиняемият бизнесмен Пламен Бобоков заяви пред бТВ, че съжалява затова,

...
Обвиняемият бизнесмен Пламен Бобоков заяви пред бТВ, че съжалява затова,
Коментари Харесай

Пламен Бобоков призна за лобизма и за Божков

Обвиняемият предприемач Пламен Бобоков съобщи пред бТВ, че съжалява по тази причина, че дал кодовете на телефоните си на проверяващите и изрично призна за скандалните СМС-и, които си е писал със секретаря на президента Пламен Узунов.
Да, безусловно подвърждавам. Не виждам нищо позорно в това,че поддържам връзка с държавната администрация, добави Бобоков. Той атакува и прокуратурата и основния прокурор Иван Гешев, по тази причина че разпространявали неистини по негов адрес и брутално втълпявайки клевети.
За решението на Върховен административен съд не отговори, а зададе въпрос какво се случва и още веднъж се върна към тематиката за кораба Бадр. Той съобщи, че с Узунов били "нормални другари ", а не фамилни.
"Граждански дълг е, в случай че имаш опция постоянно да оказваш подпомагане на стойностни хора, да бъдат видяни. Това не е укоримо ", съобщи Бобоков във връзка лобирането за прокурор на Русе и за дипломатите и посланиците, коитио лъснаха от скандалните чатове. "Препоръчваш хора, в случай че стават стават, в случай че не-не. Това минава през Министерски съвет и президентската институция. Не виждам нищо укоримо. За случая с Ненов - извънреден родолюбец. Да, съден е, изтърпява си наказванията, да наказан е, само че той има право на акт на състрадание. За прокурора от Русе-не не съм желал, единственото, което желаех да му дадат опция ", призна обвинения Бобоков.
На въпрос какви са връзките му с различен обвинен олигарх - Васил Божков, който завлече 700 млн.лв. от хазната и се укри в Дубай, русенският предприемач съобщи, че са положителни. "По-миналата година бяхме с Божков на яхта, посрещахме Джулай морнинг. Никога не сме имали общ бизнес, а общи кръгове на ползи, ходили сме 2-3 пъти за по 1 седмица на отмора ", призна Бобоков. Изведнъж той се изясни в обич на жена си, която също се вижда на фотосите и загатна, че някой я заливал с мръсотия, без да влиза в детайлности. Не пропусна обаче да похвали дамата на Ел Чапо - Елена Динева, която била висша стопанка.
Голямата ми борба е в този момент е брат ми да излезе. Не може да стои затворен като наркоман или наркопласьор и всякакви престъпни видове, завърши Бобоков и не скри, че е оказал помощ на най-малко 30 души да станат милионери. Как обаче, това не стана ясно.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР