Обвиненият за убийството на намерената в куфар Евгения направи самопризнания

...
Обвиненият за убийството на намерената в куфар Евгения направи самопризнания
Коментари Харесай

Задържаният за убийството на Евгения: Аз я убих! Не исках синът ни да разбере | Но версията на заподозрения се разминава със съдебно-медицинската експертиза

Обвиненият за убийството на откритата в куфар Евгения направи признания пред съда. До момента той не беше приказвал пред магистратите.

Според описа му в деня, когато е осъществено закононарушението, Евгения блъснала Орлин по главата. След това се обърнала към кухненския плот, взела чаша, а Орлин се дръпнал.

" Пуснах я, тя се обърна към масата, взе чаша. Хванах нейната дясна ръка с моята лява. С дясната ръка я хванах за врата. Загубихме равновесие, паднахме и двамата, тя се удари в ръба на шкафа и тогава осъзнах какво става. Видях, че тя е безжизнена. Имаше кръв по ръба на шкафа и разбрах, че съм я умъртвил. Започнах да си представям по какъв начин детето ще се върне от учебно заведение и ще види майка си. Започнах да шетам с един моп. Чистих и с тениската си... Не желаех синът ни да разбере за случилото се. Не знам дали съм изчистил всичко ", описа още Орлин Владимиров.

Той не пожела да опише за случилото се по-късно и отхвърли да отговори на въпросите на магистратите.

Версията на обвинения се разминава с това, което сподели съдебно-медицинската експертиза, която към този момент беше призната от съда. Според специалистите главата на жертвата е била омотана със стреч фолио и Евгения е била удушена. През цялото време тя е била в схващане.

На идващото съвещание по делото ще има пледоарии и ще бъде произнесена присъда.

А малко преди процеса през днешния ден близки на Евгения се събраха на митинг. Те желаят пожизнен затвор без право на подмяна - както за Владимиров, по този начин и за татко му, който е апетитен за помощник при укриването на натрупа.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР