Обвиненият за убийството на бившата си съпруга мъж от Тервел

...
Обвиненият за убийството на бившата си съпруга мъж от Тервел
Коментари Харесай

Задържаният за убийство на жена в Тервел е направил самопризнания

Обвиненият за убийството на някогашната си брачна половинка мъж от Тервел е направил цялостни признания, осведомиха от прокуратурата във Варна.

Фаредин Мемиш Ахмед (51 г.) бе хванат през вчерашния ден малко преди среднощ, в апартамент, благосъстоятелност на неговия шеф, в който трябвало да прави ремонтни действия.

Жертвата на тежкото закононарушение беше открита рано сутринта на 28 декември на улица в град Тервел с доста контузии по главата.

Мъжът е притеглен към наказателна отговорност за съзнателно ликвидиране, осъществено по изключително непосилен метод за жертвата и с особена свирепост.

От събраните доказателства и цялостните признания на арестувания прокуратурата няма никакви подозрения по отношение на причинителя на закононарушението, съобщи окръжният прокурор на Добрич Радослав Бухчев.

„ Има задоволително доказателство, в това число и свидетелски показания, от градското видео в Тервел – снимане, също има доказателства. “

За изясняване на обстоятелствата и събитията към случилото се са конфискувани голям брой материални доказателства, назначени са съдебно-медицинска, съдебно-психологична, биологична и други експертизи.

Предвиденото наказване за закононарушението е от 15 до 20 години отнемане от независимост или пожизнен затвор.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР