Обстановката в Ямболско е спокойна. Няма нищо тревожно. Извършваната проверка

...
Обстановката в Ямболско е спокойна. Няма нищо тревожно. Извършваната проверка
Коментари Харесай

Валентин Радев и гл. ком. Николай Николов провериха обстановката в Ямболско

Обстановката в Ямболско е спокойна. Няма нищо обезпокоително. Извършваната инспекция е профилактична, съобщи министърът на вътрешните работи в Ямбол Валентин Радев .
 
Няма нищо обезпокоително сега, дори се разсейват облаците, по този начин да го кажем, успокои жителите Радев: " Това го вършим като профилактика. Взехме техника, която би трябвало да се докара, да се реалокира, с цел да не се случи нещо, което се е случвало преди този момент, да не загатвам къде. Това е моята задача тук, това и направих ".
 
Дъжд вали, само че няма нито един подаден сигнал за наводнения. Няма застрашени хора от високи води, заяви шефът на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов : " Към момента на територията на цялата страна ситуацията е относително спокойна. Какво констатирахме тук? На първо място, да кажа, че подразделенията на Министерство на вътрешните работи, включително полиция, пожарна, са изцяло подготвени. Хората, свободни от дежурство, са предизвестени и в границите на 30-40 минути са подготвени да се явят при нужда ".
 
Кметовете на обитаемоте места са подхванали незабавни превантивни ограничения поради предстоящото усложняване на метеорологичната конюнктура. Сред тях са разчистване на речните корита, шахти, наблюдаване на сериозните речни сектори и равнищата на язовирите.
 
По заповед на министъра на защитата Красимир Каракачанов военнослужещи са в цялостна подготвеност да се притекат в помощ на популацията.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР