Общото количество на намерените цигари възлиза на 2 930 000

...
Общото количество на намерените цигари възлиза на 2 930 000
Коментари Харесай

Разкриха рекордно количество цигари без бандерол

Общото количество на откритите цигари възлиза на 2 930 000 къса

Задържаха трима суши за притежанието на рекордно количество контрабандни цигари, оповестиха от Министерство на вътрешните работи.

Специализираната полицейска интервенция е осъществена през вчерашния ден на територията на Ботевград. На автомагистрала „ Хемус “ служителите на реда стопират за инспекция лек автомобил, каран от 44-годишен столичанин, с криминалистически регистрации.

При инспекцията униформените установяват съществуването на кутии цигари, без акцизен бандерол. В хода на инспекцията станало ясно, че автомобилът е благосъстоятелност на 43-годишна, която го съпровождала с друга кола. На мястото се появява и 32-годишен остарял познайник на полицията и към този момент осъждан мъж, по първични данни съпричастен към незаконната активност. При претърсвания на два подземни гаража, благосъстоятелност на столичанката, криминалистите откриват още 153 мастербокса с цигари, а от още два гаража са конфискувани други 134 мастербокса. Общото количество на откритите цигари възлиза на 2 930 000 къса.

За период до 24 часа в полицейския арест са арестувани тримата съпричастни към случая, работата по случая продължава под наблюдението на прокуратурата.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР