Общо взето забраните за пътуване поради коронавируса е различна за

...
Общо взето забраните за пътуване поради коронавируса е различна за
Коментари Харесай

Експертът Румен Драганов пред Фрог: Приятно пътуване до Египет, туризмът ни ще оцелее, въпреки коронавируса

Общо взето възбраните за пътешестване заради ковид е друга за другите страни. Трябва да се съобразяваме с другите страни и ограничаващите условия на техните държавни управления - дали позволяват или не позволяват пътуванията. Италия затвори границите си за външни гости, същото направи и Австрия за сухопътните си граници. Има ограничавания за Израел и някои други страни.
Това разяснява пред Фрог нюз Румен Драганов от Института за разбори и оценки в туризма.

В Съединени американски щати са въведени вземат ограничения и са въдени рестикции за всички жители, които са били в Китай Южна Корея, Иран и Италия, добави той.

У нас през днешния ден имаме 59 анулирани полета за разнообразни дестинации,което е с 11 повече спрямо тези в понеделник. Към анулираните полети за За Рим и Милано са добавени и полетите до Мюнхен, Виена и Брюксел, уточни Драганов.

Няма никаква опасност да пътувате до Египет, щом имате резервация за хотел Хургада. Приятно пътешестване,така отговори той на въпрос дали ще има възможни трудности и ограничавания за българи, които са си закупили карти за отмора за тази дестинация. Има и други страни за отмора и туризъм без ограничаващ режим, успокои специалистът.

Той разяснява и дали има някаква сериозна опасност за българския туризъм това лято, като вследствие от ковид: Няма никаква опасност! Ако би трябвало да бъда прецизен, ще кажа, че ще има финансови принадлежности за подкрепяне на българския туризъм, с цел да оцелее, в случай че се наложи - безапелационен бе Румен Драганов.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР