Общо пет териториални поделения на Югоизточно държавно предприятие - Сливен

...
Общо пет териториални поделения на Югоизточно държавно предприятие - Сливен
Коментари Харесай

Пет горски стопанства помагат в разчистването след бурята в Бургаско

Общо пет териториални поделения на Югоизточно държавно дружество - Сливен са взели присъединяване в разчистването на парчета и паднали дървета след ураганния вятър, минал на 17 септември през област Бургас.
Горски чиновници от ДГС-Бургас, ДЛС-Ропотамо, ДЛС-Несебър, ДГС-Ново Паничарево и два екипа от ДГС-Айтос са били разполагаем в отстраняването на паднали дървета и клони в Бургас иПоморие.

Лесовъдите споделят, че нанесените вреди са неизмерими, а броят на изкоренените и потърпевши дървета към този миг не може да бъде посочен. Горски чиновници от стопанствата са взели интензивно присъединяване и в разчистването на общински и републикански пътища в региона, които са били затворени в резултат на паднали дървета. С помощта на екипите от горските стопанства, за малко време те са освободени за прекосяване на пътуващи коли.

И през днешния ден горски чиновници от ДГС-Айтос не престават да са на терен в община Поморие, с цел да оказват помощ в разчистването на останали паднали дървета и клони по улиците. От управлението на ЮИДП-Сливен насочат сърдечни благодарности към всички сътрудници, взели участие в идеята и ги поздравяват за проявените благородни дейности и съпричастност!
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР