Общо над 10 000 автографа раздаде носителят на Златната топка

...
Общо над 10 000 автографа раздаде носителят на Златната топка
Коментари Харесай

Стоичков раздаде над 10 000 автографа на лятното си турне

Общо над 10 000 подписа раздаде носителят на " Златната топка " Христо Стоичков по време на своето лятно турне " 25 години от САЩ'94 " в края на юли. Камата показа в нови шест града биографията " Христо Стоичков. Историята ", написана в съавторство с журналиста Владимир Памуков и издадена от " Софтпрес ". Всяка от срещите в Панагюрище, Стара Загора, Петрич, Каварна, Плевен и Русе бе съпроводена с часове сключване на книги, тениски, картички и други почитател продукти.

От издателството означават като важен и благотворителния детайл на 8-дневния маратон. Общо 13 375 лв. бяха събрани на срещите в Стара Загора и Плевен, като 11 175 от тях бяха преведени за лекуването на старозагорката Камелия Добрева, а останалата част беше дарена в интерес на фондация " Св. Иван Рилски " – Плевен.

" Голяма чест е да си издател на неуморния Христо Стоичков! Усмивките на тези над 5000 души, които пристигнаха да вземат подпис върху книгата и да се снимат с него в шестте града на турнето, единствено затвърждават чувството. Най-голямата премия за нас обаче е фактът, че успяхме да срещнем стотици млади футболни гении с най-великия български футболист, и имам вяра, че неговите думи са трансформирали доста животи ", сподели Милена Стефанова от издателство " Софтпрес ".

" Навсякъде ни помагаха чудесни съорганизатори на локално равнище и желая да благодаря на всеки от тези над 30 души, които направиха турнето " 25 години от САЩ'94 " допустимо ", добави тя. Христо Стоичков ще има и зимно турне през декември в още няколко български града, като договарянията за датите и местата на срещите са в напреднала фаза. Преди това Камата, Владимир Памуков и тяхната " Христо Стоичков. Историята " ще гостуват в Барселона, Торонто и Варшава.

" Христо Стоичков. Историята " се трансформира в най-продаваната биография в България през 2018 година, а от излизането са продадени общо над 50 000 екземпляра. " Софтпрес " е измежду водещите издателства в България, а портфолиото му включва над 1500 заглавия, подбрани по този начин, че да дават отговор на мотото " Книги за цялото семейство ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР