Общо девет гимназии и средни училища от Община Видин, реализиращи

...
Общо девет гимназии и средни училища от Община Видин, реализиращи
Коментари Харесай

Панорама на средното образование се проведе във Видин

Общо девет гимназии и междинни учебни заведения от Община Видин, реализиращи банкет след седми клас, се включиха със свои осведомителни щандове в проведеното от Регионалното ръководство на образованието (РУО) събитие, което се организира в пространството до Съдебната палата.

Целта на Панорамата на междинното обучение е да подкрепи кариерното насочване на седмокласниците, на които следва да решат в кое учебно заведение да продължат своето образование.

Ангел Донкин, и. д. шеф на РОУ – Видин, приветства присъстващите учители, възпитаници, родители, както и формалните посетители – Анелия Влаховска, заместител регионален шеф и Емилия Николова, шеф на отдел „ Хуманитарни действия “ в Община Видин. Донкин означи, че това е една от деянията, които ще оказват помощ на седмокласниците да създадат осведомен избор. Той пожела на учениците триумф на идните национални външни оценения в 7 клас.

На формалното разкриване на Панорамата на междинното обучение с грамоти бяха наградени възпитаници, почтено показали Видин на районни и национални надпревари и олимпиади по специалности. Част от тях връчи началникът на отдел „ Хуманитарни действия “ в Общината Емилия Николова. Грамоти получиха и учителите, подготвили учениците за тези триумфи.

С осъществяванията си за положителното въодушевление на присъстващите се погрижиха надарените ученици на СУ „ Св. св. Кирил и Методий “.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР