Общо 65 професионалисти зад бара от 14 български града участваха

...
Общо 65 професионалисти зад бара от 14 български града участваха
Коментари Харесай

20 професионални бармани се състезават във финала на конкурса BAR|MASTERS

Общо 65 експерти зад бара от 14 български града участваха в надпреварата и минаха през серия от образования за умения зад бара, наличие в обществените мрежи, създаване на имидж, държание пред камера и основаване на наличие, с цел да покачат презентационните си качества.

До 12 май в това число продължава онлайн гласуването, в което публиката може да поддържа своя любимец на адрес https://perfectmix.bg/barmasters/.

От общо 20-те финалисти 4 са дамите, които са решени да потвърдят, че барманството не е единствено мъжка специалност, а 16 са господата, стимулирани да завоюват със качествата си. Най-добрият измежду тях ще завоюва 3000 лева и посещаване на интернационалното бар шоу Барконвент Берлин 2019, а неговите подгласници – надлежно 2000 лева и бармански сет на Cocktail Kingdom и 1000 лева и безвъзмезден алкохол от портфолиото на Кока-Кола ХБК България.



4 към 16 е съотношението жени-мъже с превес на мъжката част в състава на финалистите в състезанието BAR|MASTERS. Общо 20 професионални бармани минаха през серия от образования и ще се състезават за успеха във финала на 14 май - закриващото събитие е част от програмата на Sofia Bar Show 2019, което се организира на 14 и 15 май в София.



Конкурсът BAR|MASTERS е част от платформата Perfect Mix, която има за цел да увеличи коктейлната просвета и да осъвремени навиците, свързани с потреблението на миксирани питиета. В избора на коктейли за своето портфолио Perfect Mix се доверява на майсторството на най-хубавите миксолози и се управлява от мотото „ Тайната е в съставките “, като употребява премиум алкохолни и безалкохолни марки, потвърдили своето неопровержимо качество – факторите от първостепенно значение за усета, характера и въздействието на всеки коктейл.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР