Общо 48 спортисти, 12 отбора и 10 треньора ще спорят

...
Общо 48 спортисти, 12 отбора и 10 треньора ще спорят
Коментари Харесай

48 влизат в спор за Спортист на 2022 година в Хасково

Общо 48 спортисти, 12 тима и 10 треньора ще спорят за наградите " Спортист на 2022 година " в Хасково. Това оповестиха от общината след номинирането на кандидатите за почетните звания. Анкетите към този момент са разпратени и гласуването е в ход.

В него вземат участие представители на Общинския съвет, медии и представители на Министерството на младежта и спорта. Срокът за гласоподаване е 11 януари.

При мъжете и дамите са номинирани 18 инидивидуални спортисти. При юношите и девойките цифрата е 30. За " Отбор на годината " са номинирани три отбора, а при юношите и девойките има излъчени девет тима. Комисия ще обобщава резултатите от гласуването, а формалната гала ще се състои в края на месеца, допълват от общината.

Миналата година първи при мъжете и дамите стана Тихомир Баротев (аеробика), а при юношите и девойките - тежкоатлетката Мария-Магдадела Кирева. При тимовете мъже и дами бе номиниран Баскетболен клуб " Хасково ", а при юношите и девойките - Клуба по карате " Торнадо ". За най-хубав треньор бе определен Живко Архондев (вдигане на тежести).
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР