Общо 4121 литра дизелово гориво задържаха митнически служители в Териториална

...
Общо 4121 литра дизелово гориво задържаха митнически служители в Териториална
Коментари Харесай

4121 литра дизелово гориво и 450 литра алкохол задържаха митничарите в Русе

Общо 4121 литра дизелово гориво задържаха митнически чиновници в Териториална дирекция Митница Русе при три инспекции през последните седмици

На 13 февруари т.г. митническите инспектори от бранш "Оперативен надзор – Русе " откриват в ламаринена сграда в икономически парцел три ПВЦ съда - два куба и една цистерна, цялостни с течност с аромат на нефтопродукт. С лабораторна експертиза е открито, че нефтопродуктът от два от съдовете не дава отговор на предоставените от притежателя документи. Задържани са 2000 литра дизелово гориво.

В други два случая от края на януари, при инспекции в автобусно хале и в частен дом в село в Русенска област, митническите инспектори задържат общо 2121 литра дизелово гориво и 450 литра етилов алкохол без документи за заплатен данък. При огледа на частния парцел, с изключение на 500 литра дизелово гориво без документи за обезщетен данък, са открити и оборудване за преваряване на етилов алкохол (казан) в работен режим и без регистрация по Закона за акцизите и данъчните хранилища, както и към 450 литра етилов алкохол.

По случаите са формирани административнонаказателни преписки.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР