Общо 11 зрелостници от Област Видин тази година постигнаха резултат

...
Общо 11 зрелостници от Област Видин тази година постигнаха резултат
Коментари Харесай

Заместник-кметът на Видин връчи грамоти на зрелостници с пълни шестици от матурите

Общо 11 зрелостници от Област Видин тази година реализираха резултат „ Отличен 6:00 “ на държавните зрелостни изпити. Днес те получиха грамоти за блестящото си показване. Награждаването, проведено от Регионалното ръководство на образованието (РУО), се състоя на фона на арт-инсталацията с надпис „ Видин “. В началото на церемонията началникът на РУО Веселка Асенова изясни, че това емблематично място не е определено инцидентно, защото тези надарени зрелостници са бъдещето на нашия град, който се нуждае от образовани и сполучливи младежи.
Заместник-кметът Борислава Борисова поздрави младежите за отличните достижения на зрелостните изпити от името на кмета на Община Видин доктор Цветан Ценков и от свое име. Тя им пожела да са здрави, все по този начин упорити и сполучливи и ги прикани да носят постоянно Видин в сърцето си. След това връчи премиите на седемте цялостни отличници от Гимназията с преподаване на непознати езици „ Йордан Радичков “. Сред постигналите отличен резултат на матурите бяха и две зрелостнички от СУ „ Цар Симеон Велики “, както и по един ученик на ППМГ „ Екзарх Антим I “ и на СУ „ Св. св. Кирил и Методий “ – град Брегово. Те получиха своите грамоти от заместник-областния шеф на Видин Илия Каменов, който също поздрави зрелостниците, с пожеланието в никакъв случай да не не помнят Видин.
 Аерозолна обработка против комари във Видин Аерозолна обработка против комари във Видин
След няколко ларвицидни обработки през месеците април и май, нощес в град Видин бе направена и първата имагоцидна. Тя бе осъществена от ф...
Началникът на РУО – Видин Веселка Асенова акцентира, че тези триумфи са реализирани и с помощта на напъните на педагогическите експерти. Затова тя връчи грамоти за ентусиазъм и отдаденост на специалността „ Учител “ на шестимата преподаватели, подготвили младежите за отличното им показване на матурите.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР