Общо 10 училища в област Монтана имат нови директори, след

...
Общо 10 училища в област Монтана имат нови директори, след
Коментари Харесай

Назначиха 10 нови директори на училища в Монтанско

Общо 10 учебни заведения в област Монтана имат нови шефове, откакто завоюваха оповестените състезания. Единствено за 4-то ОУ " Иван Вазов " Монтана не се яви претендент и там ще продължи да ръководи досегашният краткотраен.
14 от 15-те изявили предпочитание за директорските постове минаха първия стадий и се явиха на събеседване. В осем учебни заведения в района шефове станаха краткотрайно изпълняващите до в този момент. Нови има в главно учебно заведение " Отец Паисий " село Мадан и 2-ро учебно заведение " Христо Смирненски " Берковица, заяви началникът на Регионалното ръководство на образованието Монтана Трайка Трайкова.
" Конкурсната процедура беше при нови правила, търси се нов профил на шефа. Не единствено като админ, само че и като водач с положителни компетентности с нужните качества с цел да може да ръководи идните просветителни промени. Това, което включваше конкурсната процедура е отбрана на идея, която сполучливо са защитили всички претенденти и надлежно решение на проблеми. Характерното е, че те са действителни обстановки от учебния живот ", сподели тя./ БНР 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР