Общинският съветник Станислав Андреев внесе докладна записка, с която настоява

...
Общинският съветник Станислав Андреев внесе докладна записка, с която настоява
Коментари Харесай

Общински съветник от Бургас - против монокините на плажа

Общинският консултант Станислав Андреев внесе докладна бележка, с която упорства да бъдат направени промени и допълнения в Наредбата за запазване на публичния ред на територията на община Бургас.
В докладната се споделя: “За задачата организираме подписка, която ще потвърди отрицателните публични настройки по отношение на това неприемливо държание. Предложението ни е обвързвано с гарантиране на публичния ред и с обезпечаване спокойствието на жителите в община Бургас, каквато в действителност е и задачата на горепосочената Наредба. През последните години жители посещават публичните плажни линии без никакво облекло (бански костюм) или в непристойно такова (жени по монокини), като по този метод показват пренебрежение към обществото и тъпчене на общоприетите правила за възпитание на обществено място. С голотата си те провокират неприятни прекарвания у останалите гости и нарушават правата им да почиват в спокойна и безвредна среда “.
Дебатът не за първи път се повдига в Бургас. През предишното лято в него се включиха жители, разнообразни организации и представители на църквата.
Докладната бележка е продължение по тематиката, която по това време на годината става настояща. Интересното в сучая е, че след входирането, докладната бележка беше изтеглена от вносителя.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР