Общинският съветник от групата на социалистите Николай Николов инициира подписка

...
Общинският съветник от групата на социалистите Николай Николов инициира подписка
Коментари Харесай

1000 подписа срещу хамалите и травестите в центъра внесоха в Столична община

Общинският консултант от групата на социалистите Николай Николов инициира подписка и за 8 дни в края на август събра над 1000 имена на жители против противозаконното наличие на травестити и хамали в региона на площад " Македония ", по бул. " Христо Ботев " и вътрешнокварталните улички.

" Настоявам кметът Йорданка Фандъкова да каже на живеещите в региона на бул. " Христо Ботев " жители по какъв начин ще реши проблемите със сигурността им ", съобщи той.

По думите му кметът на София не един път е заявявала, че персонално дава отговор за сигурността на жителите в столицата . Затова и въпросите в подписката са отправени към нея.

Той напомня, че от години общинските съветници от Българска социалистическа партия упорстват за заместник-кмет по сигурността.

" Фандъкова обаче непрекъснато отхвърля и декларира, че това е нейн ангажимент ", добави той.

Николов е безапелационен, че желае съответни отговори и не приема пояснения, че кметът не разполага с пълномощия да се оправи.

" Кметът е виновното лице , което би трябвало да откри метод да работи със Столична дирекция на вътрешните работи, Национална агенция за приходите, ЦГМ, Столичния инспекторат, районните отдели за сигурност и други ", акцентира общинският консултант.

Чрез подписката жителите упорстват и за непрекъснато полицейско наличие в региона.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР