Общинският съветник от ДПС в Кърджали Ферди Мурад е изключен

...
Общинският съветник от ДПС в Кърджали Ферди Мурад е изключен
Коментари Харесай

Изключиха общински съветник от ДПС, не изпълнил партийно решение

Общинският консултант от Движение за права и свободи в Кърджали Ферди Мурад е изключен от Движението поради несъблюдение на партийно решение. От Общинската организация на Движение за права и свободи отхвърлиха коментар с претекста, че ще излязат със мнение по случая след няколко дни, съобщи БНР.

По неофициална информация съветникът Ферди Мурад е изключен, тъй като не е подкрепил кандидатурата на новия ръководител на Общинския съвет в Кърджали. При тайното гласоподаване на номинациите в петък една от бюлетините беше недействителна. С изключването на съветника Движение за права и свободи понижава броя на мандатите си в Общинския съвет, само че резервира болшинство от 22-ма представители.

Междувременно Областният съвет на Движение за права и свободи в Кърджали излезе с разбор на локалния избор. Резултатите от изборите в региона бяха избрани като „ съвършени “ на извършеното съвещание.

В разбора се показва, че още на първия тур Движението е спечелило кметските места в седемте общини, както и в 227 кметства. Партията има цялостно болшинство и в общинските препоръки. Според регионалния водач на Движение за права и свободи Изет Шабан това се дължи на „ мощните претенденти и листи на Движение за права и свободи и на усърдната работа на локалните структури “.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР