Общинският съветник Карлос Контрера от Патриоти за София предложи Грети

...
Общинският съветник Карлос Контрера от Патриоти за София предложи Грети
Коментари Харесай

“Волни изпълнения, взети на две чаши ракия“: Грети Стефанова отказва да е кмет на “Красно село“

Общинският консултант Карлос Контрера от " Патриоти за София " предложи Грети Стефанова от Демократична България да бъде определена за изпълняващ длъжността кмет на регион " Красно село ".

" Такива волни осъществявания, взети на две чаши ракия, не звучат съществено “, съобщи от своя страна Стефанова. Това е третата сесия на градския парламент, на която се прави опит да се откри кой да извършва длъжността кмет на " Красно село " до локалните избори през октомври.

От Демократична България оферират това да е Борис Милчев, а от Българска социалистическа партия – Николай Николов, само че и двете кандидатури бяха отхвърлени с аргумента на ГЕРБ, че законът не разрешава общински консултант да извършва длъжността. Припомням, че досегашният областен кмет Росина Станиславова беше отстранена от поста поради спор на ползи.

В момента СОС се отдръпна на отмора и на председателски съвет, след което ще продължи работата си. Междувременно преди началото на днешната сесия поданици на „ Мусагеница “ стачкуваха пред Столична община против унищожаването на зелени площи и иден градеж в квартала.

В продължение на няколко седмици всеки работен ден те блокират кръстовището на булевардите „ Г. М. Димитров “ и „ Драган Цанков “ с искане теренът да остане зелен, само че все пак преди два дни комисията по околна среда на СОС взе решение за отсичането на дървета там.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР