Общинският съветник Борислав Иванов от сградата на Столичната община и

...
Общинският съветник Борислав Иванов от сградата на Столичната община и
Коментари Харесай

Защо съветник влезе в сградата на СО с маска и свали украинското знаме?


Общинският консултант Борислав Иванов от постройката на Столичната община и влезе в зданието с маска. Последваха апели да подаде оставка.

Иванов е зам.-председател на Столичния общински съвет (СОС) и ръководител на комисията по публичен ред и сигурност. Влязъл е в общинския съвет като претендент на „ Атака “. Заради изказванието, че е желал да се причисли към „ Възраждане “ водачът на партията Костадин Костадинов посочи, че не е подавал молба за участие и се разграничи от дейностите му.

Председателят на СОС Георги Георгиев още през вчерашния ден изиска оставката на Иванов и сподели, че е внесъл отчет с искане за оставката му като зам.-председател и като ръководител на комисията по публичен ред и сигурност.

„ Всичко стартира преди два дни, когато „ Възраждане “ отпред с техния водач и сътрудника Борисов Иванов откриха акцията си за локалните избори тук (на ул. „ Московска “ 33) още веднъж за събаряне на знамето. Това направиха и „ Спаси София “ отпред с Борис Бонев. Те хвърляха димки пред общината, до момента в който възобновление се пробваха да смъкват знамето “, сподели пред bTV тази заран Георгиев.

По думите му Бонев и Иванов си търсят политически сътрудници за локалните избори следващата година и са подготвени на какво ли не. Преди седмица СОС е отхвърлил отчет на Иванов да се смъкна украинското знаме от постройката на Столичната община, подсети Георгиев.

„ Не се пробвах да смъква украинското знаме, а го смъкнах, тъй като мога и това са кардиналните ми позиции “, съобщи Борислав Иванов пред bTV.

Вижте позицията по този въпрос и мненията за възможностите за сформиране на постоянен кабинет на политолога Димитър Аваромв и социолога Първан Симеонов:


Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР