Общинските съветници в Бургас подкрепиха предложението на кмета Димитър Николов

...
Общинските съветници в Бургас подкрепиха предложението на кмета Димитър Николов
Коментари Харесай

Сграда за разполагане на нов ядрено-магнитен резонанс ще изгражда КОЦ-Бургас

Общинските съветници в Бургас поддържаха предлагането на кмета Димитър Николов за създаване на едноетажна постройка за разполагане на нов ядрено-магнитен резонанс на „ Комплексен онкологичен център - Бургас ”. Докладната бележка е по искане на лечебното заведение за обезпечаване на подобаващи условия на новата високоспециализирана техника – нуклеарно магнитен резонанс /ЯМР/.

За доставката на новата здравна инсталация сдружението е кандидатствало по Плана за възобновяване и резистентност на Република България.

Изграждането на пристройката ще обезпечи по-добри условия за работа на отделението по Образна диагностика, като са планувани три нови лекарски кабинета, както и обща чакалня за пациенти.

Новата едноетажна пристройка ще бъде със застроена повърхност 178 кв. м. и ще включва профилирано помещение за ядрено-магнитен резонанс със специфична отбрана, техническо помещение, командно помещение, 3 броя лекарски кабинети и кулоар с обезпечен достъп през съществуващата постройка, длъжностен вход и налична среда за хора с увреждания.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР