Общинските съветници в Благоевград упълномощиха общинския съветник от групата ГЕРБ-СДС

...
Общинските съветници в Благоевград упълномощиха общинския съветник от групата ГЕРБ-СДС
Коментари Харесай

Общинските съветници в Благоевград подкрепят д-р Димитров за директор на болницата

Общинските съветници в Благоевград упълномощиха общинския консултант от групата ГЕРБ-СДС Мария Гошева да поддържа предлагането на министъра на опазването на здравето длъжността шеф на МБАЛ - Благоевград да бъде заета от доктор Димитър Димитров, заяви Радио Благоевград.

Общото заседание на акционерите ще се организира на 9 февруари.

„ Това е най-хубавата кандидатура, препоръчана досега, както поради персоналните качества на доктор Димитров, по този начин и тъй като от години работи в лечебното заведение и познава от вътрешната страна неговите проблеми и преимущества “, сподели Гошева.

Припомняме, че доктор Димитров беше първото предложение за шеф на МБАЛ – Благоевград след неочакваната гибел на доктор Огнян Митев. Той беше препоръчан за краткотрайно изпълняващ длъжността до осъществяване на конкурс за директорския пост от Съвета на шефовете. Няколко дни по-късно обаче за краткотрайно изпълняващ длъжността шеф на лечебното заведение до конкурс беше посочена юрист Магдалена Симеонова, член на борда на шефовете, а доктор Димитров остана зам.-директор по лечебната част.

Преди десетина дни министърът на опазването на здравето проф. Христо Хинков издигна кандидатурата на доктор Димитър Димитров, защото първото му предложение -гастроентерологът доктор Михаил Спасов, предизвика напрежение в здравното заведение и завеждащите на отделения в болничното заведение заплашиха да изоставен, в случай че това се случи.
Източник: zdrave.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР