Общинските съветници от Демократична България в градския парламент на София

...
Общинските съветници от Демократична България в градския парламент на София
Коментари Харесай

Съветници от ДБ: Фандъкова да отстъпи мерцедеса си за превоз на ваксини

Общинските съветници от " Демократична България " в градския парламент на София приканиха в петък кметът Йорданка Фандъкова да спре да мисли за комфорта си и да отстъпи първокласния си мерцедес за транспорт на ваксини до персоналните лекари. Настоява се това да създадат и зам.-кметовете и цялата администрация на общината, ползваща служебни коли, а също и да обезпечат водачи.

“Столична община разполага с огромен брой служебни МПС, в това число първокласни такива, които кметът Йорданка Фандъкова и зам.-кметовете употребяват. Затова я призовахме да престане да мисли само за личния и на назначените от нея общински чиновници комфорт и неотложно да предприеме нужните логистични ограничения за осъществяване на предлагането ни”, уточни Методи Лалов от Демократична България във фейсбук.

С обезпечаване на превоз за транспортиране на имунизациите, лекарите ще бъдат улеснени доста в грижата си за хората, ще се прекрати и унизителното състояние висококвалифицирани лица да се редят на опашки пред Столичната РЗИ, което лишава от времето, през което правят същинската си здравна активност и в последна сметка жителите ще получат по-бързо полагащата им се отбрана против рисковия вирус.

Само преди дни адв. Николай Хаджигенов, който е зам. ръководител на парламентарната група “Изправи се! Мутри вън!” се закани, че ще изискат и ключовете от премиерската вила в Бояна и от джипа на премиера, с който той обикаля страната.

В първия си Редица ползватели на фейсбук попитаха риторично по кое време най-сетне и Фандъкова ще последва образеца им, вместо да се снима в тунелите на подземната железница единствено при откриването на нови станции.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР