Общинските съветници от БСП във Видин са загрижени за финансовото

...
Общинските съветници от БСП във Видин са загрижени за финансовото
Коментари Харесай

Социалистите загрижени за болницата във Видин

Общинските съветници от Българска социалистическа партия във Видин са загрижени за финансовото положение на болничното заведение в града. Те питат кмета доктор Цветан Ценков с какъв брой са се нараснали разноските за електрическа енергия, какви са средствата за отопление и горива на годишна база в МБАЛ " Света Петка ". Социалистите чакат отговор на въпрос има ли сдружението нужните средства, с цел да покрие разноските си.

" Кризата с КОВИД-19 се разраства от ден на ден, обхващайки редица браншове. В резултат на нея сме очевидци на историческа инфлация, стагфлация, безработица и общ спад на приходите на всички равнища. Стоките и услугите нарастват, а това поражда доста компликации пред редица държавни и общински структури, стигайки се до там че дори някои нямат средства за възнаграждение на електрическата енергия си, както и разноските за отопление от други носители и горива ", обезпокоени са социалистите.

Съветниците от левицата в пловдивския регион " Северен " пък са разтревожени от положението на междублоковите пространства и поливните системи, които са неподържани и наподобяват на общинска мера. Социалистите са изпратили запитване до кмета Стоян Алексиев по три казуса - има ли облагородени междублокови пространства в региона и къде са те, има ли построена работеща поливна система в междублоковите пространства и има ли планувани средства за създаване и рехабилитация на поливни системи в междублоковите пространства в региона и какъв е размерът на разходените средства. Българска социалистическа партия напомня, че районният кмет, който шест години е бил шеф на Оперативна програма " Градини и Паркове ", е бил определен с гръмкото заричане да направи регион " Северен " най-красивия и зелен регион на Пловдив.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР