Общински съвет Сливен се очаква днес да направи изменение на

...
Общински съвет Сливен се очаква днес да направи изменение на
Коментари Харесай

Промени в общинския бюджет на Сливен

Общински съвет Сливен се чака през днешния ден да направи изменение на общинския бюджет, да одобри Плана за интегрирано развиване на Община Сливен и доклада за осъществяването на общинската стратегия за ръководство. Общо 38 точки са включени в дневния ред на постоянната сесия на локалния парламент. 

По отношение на смяната на бюджета ръководителят на Общинския съвет Димитър Митев изясни, че това се постанова, поради промени в приходната и в разходната част. 

„ В приходите главно по тази причина, че по два европейски плана ще получим предплатено финансиране в размер от порядъка на 1,3 милиона лв., които би трябвало да бъдат поставени в приходите. В разходната част има доста оферти за обособяване на средства за увеличение на възнагражденията в разнообразни браншове. В доста от обитаемоте места има оферти и ще бъдат отпуснати средства за видеонаблюдение в някои села, за ремонт на улици “.

Очаква се съветниците да дефинират представители на община Сливен общото заседание на Асоциацията по ВиК и в общото заседание на „ Пазара за плодове, зеленчуци и цветя “ АД.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР