Общински културен институт Научно-образователен детски център Музейко се превръща в

...
Общински културен институт Научно-образователен детски център Музейко се превръща в
Коментари Харесай

Незабравимо семейно преживяване: Призрачен Хелоуин в Музейко!

Общински културен институт Научно-образователен детски център Музейко се трансформира в място, където приказките и страховитите страсти на Хелоуин се срещат. Това оповестиха от пресцентъра на Столична община.

На 31 октомври Музейко е приготвил стратегия, която да плени посетителите на детския център посредством магията на призраците и духовете в едно фамилно празненство, което ще се помни дълго време.

Събитието ще бъде изпълнено с вълнуващи интензивности, подобаващи за дребни и огромни. Партито стартира в 10:00 и ще продължи до 21:30 ч.

С помощта на водещите от екипа на Музейко, децата и техните родители ще се насочат на премеждие из мрака, разгадавайки загадки и откривайки скрити съкровища.

Всички фамилии би трябвало да дойдат със лични страховити призрачни костюми, с които ще могат да се снимат пред специфичния фотокът – изненада.

Призрачният Хелоуин в Музейко е съвършен за фамилии с деца от всички възрасти и дава обещание незабравимо прекарване за всички. Научете повече за дейностите по програмата тук: https://www.muzeiko.bg/bg/news/detail-prizrachen_helouin_v_muzeiko_-4697.html?date=1698703200

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР