Общински Детски комплекс – Сливен организира конкурс на тема Великденско

...
Общински Детски комплекс – Сливен организира конкурс на тема Великденско
Коментари Харесай

Организират в Сливен конкурс на тема „Великденско яйце“ за деца от цялата страна

Общински Детски комплекс – Сливен провежда конкурс на тематика „ Великденско яйце “. Надпреварата е в две посоки – изтънчено и приложно изкуство. Всички участници в направление „ Изящно изкуство “ могат да изпратят по една творба с размери 35/50 см, като няма ограничавания в техниката. Участниците с приложни изкуства би трябвало също да изпращат единствено по една творба. Няма ограничавания в материалите, техниката и формата. Това заяви Валентина Недева, началник на групата по приложни изкуства към Центъра за поддръжка за личностно развиване - Общински Д
етски комплекс.
Участниците в състезанието ще бъдат разграничени в три възрастови групи – от 4 - 6 години, от 7 до 9 години и от 10 до 12 години.
Произведенията се изпращат до 28 април в ЦПЛР – Общински Детски комплекс – Сливен или на адрес: гр. Сливен, 8800 Сливен, ул. „ П. Славейков “ №8, ПК 89.

Изпратените произведения за състезанието са самостоятелни и би трябвало наложително да са изписани трите имена на детето, години, образователно заведение, адрес, началник, телефон и е-mail за връзка.
Във всяка възрастова група ще бъдат връчени предметни награди за 1-во, 2-ро и 3-то място. Класираните създатели, както и ръководителите им ще получат дипломи.
За всички участници са планувани грамоти. Награждаването на най-хубавите ще бъде на 9 май в постройката на Детски комплекс. Конкурсът е отворен за деца от цялата страна.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР