Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била убита от

...
Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била убита от
Коментари Харесай

Общинарката Екатерина Каферинова е удушена заради пари, а не от любов

Общинската съветничка от Велинград Екатерина Каферинова е била убита от Минчо Столарски поради голяма сума пари, заяви БЛИЦ, базирайки се на проверяващи.

 

Преди години Столарски е дал огромна сума пари на Каферинова, по наша информация евентуално с цел да закупи тя вкусен парцел. Въпреки обещанията, че ще му ги върне, години наред дамата е мотаела Минчо, който е брат на известния велинградски предприемач Миролюб Столарски.

 

Преди години Минчо Столарсаки и общинската съветничка са имали любовни връзки. Снощното удушаване обаче нямало нищо общо с тях, а ставало дума само и единствено за пари.

 

Източници на БЛИЦ оповестиха още, че дългогодишната общинска съветничка е играела в комбина с сегашен общински консултант, който по времето на Национална движение „Симеон Втори" е бил претендент за кмет на Велинград. Понастоящем той има хотел, заведение и е построил много кооперации в курортния град.

 

От дълги години двамата общински съветници са в основата на продажбата на апетитни общински парцели. Внасяли са оферти Общинският съвет да гласоподава, че ги афишира за продажба, купували ги евтино и ги продавали на няколко пъти по-висока цена.

 

В града се приказва, че Каферинова държи покупко-продажбите с парцели и е била непрекъснат медиатор, макар че нямала организация за недвижими парцели и това не била формалната ѝ активност. Двамата общински съветници са били свързани с така наречен имотна мафия. Освен минералния плаж във Велинград, Каферинова е имала още няколко парцела. 

 

Минчо Столарски е имал влошени връзки с нея напоследък поради заема, който дамата не му е върнала. През 2017 година на излизане от общинския съвет Каферинова беше нападната от двама мъже и пребита. Смята се, че грозното нахлуване тогава е било поръчано именно от Минчо Столарски, само че това не е било потвърдено.

 

Убийството на общинската съветничка Екатерина Каферинова е осъществено по извънредно нечовечен метод. Това сподели пред bTV метът на Велинград Костадин Коев.

 

Той удостовери информацията, че причинителят на закононарушението самичък се е обадил на телефон 112.

 

Задържаният за убийството на общинската съветничка Минчо Столарски е направил признание.

 

Тялото на общинарката е откарано за съдебномедицинска експертиза.

„ Лично пред мен не е споделяла за закани от никой “, сподели Коев за жертвата. Той не познава причинителя Минчо Столарски.

 

Относо камерите в дома на Каферинова, където съгласно първичната информация тя е била удушена, и дали тя се е тормозила от посягане, Коев сподели: „ Дори не знам че има и камери “.

 

„ Снощи отидох на място. Районът беше отцепен. Не забелязах нищо извънредно “, уточни кметът.

 

Каферинова е била нападната и пребита грубо през 2017 година, а преди този момент в дома ѝ е бил хвърлен коктейл „ Молотов “.

 

„ Не мога да кажа каква е повода. Не съм осведомен с персоналния живот на госпожа Каферинова “, съобщи кметът.

 

По отношение на изказванията, че Каферинова е имала интимни връзки със Столарски, той сподели: „ Не съм ги виждал дружно “.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР