Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти

...
Община Враца обяви обществена поръчка за доставка на хранителни продукти
Коментари Харесай

​Община Враца дава близо 2 млн. лева за изхранване на деца и социално слаби

Община Враца разгласи социална поръчка за доставка на хранителни артикули за потребностите на Оперативна програма „ Социални действия “, детски и обществени заведения на територията си.
Търсят се снабдители за следните позиции:
№ 1 – „ Месо, месни артикули, птици, птичи артикули и риба “
№ 2 – „ Мляко, млечни артикули и яйца “
№ 3 – „ Хляб, хлебни, тестени и сладкарски произведения “
№ 4 – „ Пресни, модифицирани и консервирани плодове и зеленчуци “
№ 5 – „ Пакетирани храни, мазнини, подправки и безалкохолни питиета “
Общината е планувала да даде за доставка на месни артикули към 550 000 лв., за млечни артикули - 420 000 лв., за хлебни произведения - 210 000 лв., за плодове и зеленчуци - 400 000 лв. и за подправки и безалкохолни питиета – 250 000 лв. или общо към 1 830 000 лв. без Данък добавена стойност.
Срокът на осъществяване на публичната поръчка е 36 месеца или до постигане на оптималния финансов запас, очакван от възложителя, за съответната обособена позиция. Обектите, за които са предопределени питателните артикули, са 6 стола на територията на общината, 19 детски заведения, домът за деца лишени от наставнически грижи „ Асен Златаров” и домът за младежи с увреждания в село Три кладенци.
Класирането на офертите се прави на база стопански най-изгодна оферта, въз основа на аршин „ оптимално съответствие качество/цена”.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР