Община Враца е домакин на трета конференция по предучилищно образование,

...
Община Враца е домакин на трета конференция по предучилищно образование,
Коментари Харесай

Над 300 педагози участват в конференция по предучилищно образование /снимки/

Община Враца е хазаин на трета конференция по предучилищно обучение, в която вземат участие педагози от детски и образователни заведения от града и страната, оповестиха от локалната администрация.
Форумът откри кметът Калин Каменов, който съобщи, че вложенията в образованието ще продължат. „ През последните години дружно постигнахме доста за развиването на просветителната инфраструктура в града. Успяхме да внедрим метода „ Монтесори “ освен в детските градини, само че и в учебни заведения. Вярвам, че с общи старания ще продължим започнатото, тъй като влагаме в нашето бъдеще – децата. Благодаря на всички педагози, които поставят доста старания за развиването на най-малките поданици на Враца “ – сподели още Каменов.
Конференцията продължи с разкриване на Иновативен учебен център в детска градина „ Единство Творчество Красота “ и педагогическо посещаване на специалисти в сферата в ДГ „ Европейчета “. В първия панел на форума, възпитаниците на детски заведения от града впечатлиха присъстващите с богата художествена стратегия.
В идващите часове ще бъдат разисквани новаторските просветителни способи и методите за тяхното използване в детските градини.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР