Община Варна си търси змиеловец. Това става ясно от обявения

...
Община Варна си търси змиеловец. Това става ясно от обявения
Коментари Харесай

Община Варна си търси змиеловец

Община Варна си търси змиеловец. Това излиза наяве от оповестения конкурс за набиране на претенденти за подписване на контракт с предмет на активност „ разкриване, залавяне и пренасяне на влечуги на обществени и публични места на територията на Община Варна “.

За заемане на длъжността не се изисква степен на приключено обучение, професионална област или професионален опит. Изисква се обаче владеене на Разрешително за прилагане на изключения от възбраните от Закона за биологичното многообразие за потребление на неселективни уреди, средства за хващане и ликвидиране.

Подборът за заемане на длъжността ще се организира посредством събеседване. Документи се одобряват до 30 юни.

Змиеловецът ще бъде зает с разкриване, залавяне и неутрализиране на влечуги, на обществени и публични места на територията на Община Варна по подаден сигнал от оперативния дежурен към Община Варна и съвещания по отношение на обезвреждането им.

Заплащането ще се прави на база действително осъществена активност, както следва: по 25 лв., при посещаване на място, при категорично искане от страна на Община Варна, а при положение, че бъде хваната смия – 50 лв.. За осъществената работа се сформира протокол, който се подписва на място от лицето, подало сигнала.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР