Община Варна освобождава от длъжност шестима директори на общински дирекции

...
Община Варна освобождава от длъжност шестима директори на общински дирекции
Коментари Харесай

Община Варна отвори 6 свободни места за директори на общински дирекции и предприятия

Община Варна освобождава от служба шестима шефове на общински дирекции и предприятия, като за освободените позиции ще бъдат оповестени състезания , които включват отбрана на идея и изявление, оповестиха от пресцентъра на локалната власт.

Вече са освободени Звездин Стоилков , който оглавяваше общинското дружество „ Инвестиционна политика “ и Антония Йовчева , доскорошен шеф на дирекция „ Култура и духовно развиване “. По-рано този месец бе освободена Стефка Господинова, шеф на дирекция „ Финанси и бюджет “.

В ход е процедурата по освобождението на Лилия Христова – шеф на дирекция „ Образование и юношески действия “, Тодор Колев – оглавяващ дирекция „ Екология и запазване на околната среда “ и Петко Бойновски – шеф на „ Общинска благосъстоятелност, стопанска система и икономически действия “.

За всички длъжности следва да бъдат оповестени състезания за избор на нови управителни фрагменти . Те включват отбрана на идея за стратегическо ръководство и изявление.

Окончателно: Върховен административен съд анулира механизъм за резистентност на бюджета за 2021 година на НЗОК за медикаменти

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР