Община Тунджа“ е домакин на фотоизложбата Артилерио, чест ти се

...
Община Тунджа“ е домакин на фотоизложбата Артилерио, чест ти се
Коментари Харесай

Община „Тунджа“ е домакин на фотоизложбата „Артилерио, чест ти се пада”

Община „ Тунджа “ е хазаин на фотоизложбата „ Артилерио, чест ти се пада ” като взаимна самодейност с 20-ти самоходен артилерийски дивизион.

Фотоизложбата беше открита публично през днешния ден и може да бъде забелязана във фоайето на първия и на втория етаж в постройката на общината.

На откриването участваха кметът на Община „ Тунджа “ Георги Георгиев, ръководителят на Общински съвет „ Тунджа “ Нели Славова, командирът на Втора механизирана бригада бригаден военачалник Станимир Христов, командирът на 20-ти самоходен артилерийски дивизион подполк. Георги Георгиев, зам.- кметове, секретарят на общината, чиновници на общинска администрация и военослужещи.

Кметът Георги Георгиев изрази гордостта на цялата тунджанска общественост от славната история на 20-ти самоходен артилерийски дивизион и задоволството от положителното взаимоотношение с община „ Тунджа “.

Бригаден военачалник Станимир Христов, пълководец на Втора механизирана бригада благодари за гостоприемството на общината и посочи, че изложбата отразява последните години от всекидневието на 20-ти самоходен артилерийски дивизион.

Подполк. Георги Георгиев, пълководец на 20-ти самоходен артилерийски дивизион изрази признателност за опцията посредством изложбата да разпространяват тяхната активност. Той показа, че има фотоси, които освен демонстрират, само че и допират и карат сърцата им да прескочат няколко такта. „ Всяка фотография споделя история, изпълнена с страсти. Ще видите триумфите и положителното въодушевление, цялостната мотивация и централизация в осъществяването на дилемите. Чувството на горделивост от постигнатите резултати. Възхищението от демонстрацията на мощ, мощност и акуратност в нашата артилерия “, добави той. На изложбата участваха и част от военнослужещите, които са на фотосите.

В знак на признателност и благодарност подполк. Георгиев връчи благотворителен адрес на кмета на община „ Тунджа “.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР