Община Стара Загора набира преброители на безстопанствените кучета на територията

...
Община Стара Загора набира преброители на безстопанствените кучета на територията
Коментари Харесай

Преброяване на дивите кучета в Стара Загора

Община Стара Загора набира преброители на безстопанствените кучета на територията на всички обитаеми места в общината, оповестиха от локалната администрация. Кандидатите би трябвало да имат опит в региона на статистиката или ветеринарната медицина.

За преброители ще се одобряват и претенденти, учащи се по специалности в региона на ветеринарната медицина и статистиката, като за задачата показват увещание от съответното висше образователно заведение, допълват още от общината

Ще бъдат образувани два екипа от по двама преброители. Единият ще работи на територия на град Стара Загора, а вторият - в останалите обитаеми места в общината. Към екипите могат да вземат участие непринудено и представители на организации за отбрана на животните.

Срокът за подаване на документи от претендентите е до 25 март в стая 401 в Общинска администрация. Необходими документи за присъединяване в състезанието са заявление за присъединяване в свободен текст; тапия за приключено уместно обучение, с оглед изискванията в разпоредба №4, документ, удостоверяващ опит в региона на статистиката и ветеринарната медицина, копие на документ за идентичност и увещание за подготвени от висше образователно заведение (в случай, че претендентите са студенти).

Преброяването ще се извърши през април-май 2022 г.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР