Община Сливен изпълнява отговорно ангажиментите си за екологосъобразно управление на

...
Община Сливен изпълнява отговорно ангажиментите си за екологосъобразно управление на
Коментари Харесай

Стефан Радев: Личната отговорност има важна роля за опазване чистотата на околната среда

Община Сливен извършва отговорно уговорките си за екологосъобразно ръководство на отпадъците и поддържане чистотата на териториите за публично прилагане. Това съобщи кметът Стефан Радев по време на присъединяване си в акцията „ Да почистим България дружно ".

„ Общината като институция извършва екологичните действия, само че за запазване чистотата на околната среда доста значима роля има персоналната отговорност на всеки от нас. С присъединяване си в акцията желаеме да покажем какво би трябвало да е отношението на всички към околната среда освен за един ден, а всекидневно. Родителите непрекъснато да даваме образец на децата си да пазят непорочност в къщи, на улицата, в учебно заведение, тъй като Сливен е наш дом. Въпрос на персонално отношение е опазването на скъпите за общината естествени дадености ", сподели кметът.

Община Сливен се включи интензивно в акцията. Групи от доброволци, представители на институции и жители почистваха в разнообразни региони на града и в планината - долна лифтена станция Сливен, м. Карандила, парк „ Хамамбаир ", към крайпътни чешми, паркове и зелени площи в града.

Кметът Стефан Радев, ръководителят на Общинския съвет Димитър Митев, заместник-кметове и общински съветници почистваха региона сред площадката за кучета в парк Юнак и Военна болница. Проявата се провежда от BTV Media Group.

Община Сливен благодари на всички жители, учебни заведения и,, ведомства, които се включиха в акцията.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР